Cine Suntem ?

Istoricul Speed Runners

Asociația Club Sportiv Speed Runners Bihor a fost fondată in anului 2017 de un grup de alergatori Dinamici si foarte Creativi cu Sloganul “Alearga fara Limite “ sub forma unei organizații non-profit cu scopul de a promova alergarea ca sport de masă.

Suntem o echipa cu un trecut sportiv pasionati de ceea ce facem. Totul a inceput dintr-o idee care am dezvoltato de pe o zi pe alta si am devenit un Club Sportiv constituit ca structura Polisportiva

Sportul fiind mereu prezent in viata noastra. promovam practicarea sportului in masa, fie alergat. inot sau ciclism individual sau in echipa, condusi de vointa si motivatie ne focusam asupra promovarii sportului ca stil de viată sanatos si protejarea ariilor verzi si a mediului inconjurator.

Ne dorim să fim cei mai buni în tot ceea ce facem organizind competitii Sportive la un nivel international unde invitam amatori si profesionisti sa alerge cot la cot, unii alergand cu scopul de a cistiga, de a fi cel mai bun iar altii pentru a se autodepasi oricind si oriunde indiferent de virsta, dar sa nu uitam scopul este acelasi condusi de dorinta de a face miscare, de a alerga.

Ne implicam in diferite proiecte evenimente sportive si caritabile prin intermediul platformelor si retelelor de socializare online ne puteti urmari pe www.speedrunners/ro si pe Facebook - SpeedRunners sau ne gasiti la sediul Clubului Sportiv. Pentru toti iubitorii sportului am creat un BLOG unde va puteti informa si documenta cu ajutorul specialistilor nostrii in nutritie si sanatate. Veti afla sfaturi utile pentru antrenamente : si care sunt primii pasi daca vrei sa incepi sa alergi . Organizam antrenamente de alergare in grup impreuna cu membrii Clubului SpeedRunners.

Am creat prin intermediul retelei de socializare Facebook - SPEED RUNNERS GRUP pentru membrii Clubului Sportiv si pentru toti cei care isi impartasesc aceleasi idei fata de sport si alergare, aici pot interactiona si dezbate diferite teme si povesti despre experienta lor in domeniul sportiv

Formularul OPINIA TA face parte din proiectul nostru, apreciem parerea ta , conteaza pentru noi, astfel putem sa-ti oferim un eveniment asa cum ti-ai dorit.

Alergati alaturi de noi in cele mai frumoase locuri din Romania la o serie de evenimente competitii sportive organizate de Clubul Speed Runers.Misiunea si Viziunea Noastra

Scopul nostru este promovarea sportului, organizarea evenimentelor sportive de masa, sustinerea sportivilor amatori cat si a celor care doresc sa faca performanta, sprijinirea copiilor si tinerilor sa se dezvolte intelectual, emotional si fizic Pentru ca sportul formeaza caractere, aduce sanatate si transforma destine prin mentalitatea de invingator.

Mentionat una din proiectele noastre in viitor neam propus inscrierea competitiilor in calendarul oficial al Federatiei Romane de Atletism precum si in calendarul Federatiei Internationale de Atletism (IAAF) ca urmare vrem sa ne mentinem in topul cluburilor afiliate FRA si in formarea sportiva continua cat si in ceea ce priveste rezultatele obtinute.

Cu o viziune clara asupra proiectelor si evenimentelor sportive organizate de noi, ne-am propus cu ajutorul partenerilor si sustinatorilor sa ne implicam in organizarea competitiilor sportive la un nivel cat mai inalt pentru a sustine impreuna un stil de viata sanatos, dar si dezvoltarea turismului in orasul nostru care aduce importante beneficii economice, aceasta ducand la cresterea popularitatii orasului in intreaga lume. Invitam sportivi din intreaga lume care au aceeasi pasiune fata de sport in special (alergarea) sa participe alaturi de noi intr-un spirit de fair-play.Valorile Speed Runners

Profesionalism
Cheia succesului se bazeaza pe principile noastre, analizam si evaluam orice decizie pentru a vedea clar evolutia proiectelor noastre, Aplicam regula bunului simt mai presus de orice. Suntem capabili sa luam decizii chiar si cand situatia pare neclara.

Excelanta
Suntem motivati si condusi de ideiile si telurile noastre, ne-am propus sa demonstram lumii ce inseamna sa traiesti cu adevarat incercad mereu sa ne autodepasim pas cu pas, trecind peste orice bariera atat fizica cat si psihica. Credem in ceea ce facem, ce putem face azi nu lasam niciodata pe ziua de maine. Tindem să depășim în mod constant așteptările

Pasiune
Tot ce facem ne reprezinta, face parte din viata noastra, alergam din pasiune si placerea de a alerga, suntem mandrii fiindca putem face ceea ce ne place, iubim sportul dorim sa fim o sursa de inspiratie pentru comunitate.

Echilibru
Pentru ati atinge țelurile propuse.este nevoie de DISCIPLINA ,AMBITIE ,MOTIVATIE acestea sunt doar câteva dintre atributele care îi definesc pe liderii din domeniul sportului, fie că sunt înăscute sau dobândite.

Uneori avem parte de nereuşite pentru că nu ne cunoaştem îndeajuns sau deloc potenţialul biologic de care dispunem, posibilităţile cognitive, afective, volitive, motrice ş.a. Reuşita sau nu a unei acţiuni, înţelegerea sau nu a unor fenomene de care depind succesul activităţilor pe care le întreprindem, formarea unor atitudini pozitive corespunzătoare.

Crearea unui echilibru intre partea fizica, intelectuala, emotionala si spirituala este piatra de temelie. ”Minte sanatoasa in corp sanatos”, duce la un spirit echilibrat si armonios, iar oamenii echilibrati fac fata usor provocarilor.

Spirit de Echipa
Spiritul de echipa este sufletul acestui Club Sportiv format din oameni simpli dar cu un caracter puternic, ne-am unit fortele, membrii ,voluntari si parteneri, vrem sa va motivam, sa va inspiram, nu este niciodata prea tarziu sa incepi sa alergi ! Alearga pentru senzatia unica care te asteapta dincolo de linia de finish !

Pentru a realiza acest lucru pe noi ne unește pasiunea, spiritul de echipă, respectul pentru ceilalți și pentru natură, într-un puternic și absolut spirit de fair-play.